Αν λατρέψατε τα crop top το καλοκαίρι και λυπάστε γιατί πιστεύετε ότι θα τα αποχωριστείτε το φθινόπωρο κάνετε μεγάλο λάθος. Τα καλά νέα λοιπόν είναι ότι τα crop top παραμένουν στο παρασκήνιο και μπορείτε να τα φορέσετε και το φθινόπωρο!

Αν ανήκετε στις γυναίκες που αψηφούν το κρύο, τη βροχή και το χαλάζι φορέστε το κομμένο σας top όπως ακριβώς θα το συνδυάζατε το καλοκαίρι, συμπληρώνοντας τα look σας με ένα στιλάτο πανωφόρι. Με αυτό τον τρόπο θα νοιώθετε ζεστασιά όταν θα κυκλοφορείτε στο κρύο, αλλά όταν το βγάλετε το παλτό σας θα αποκαλυφθεί το υπέροχο σύνολό σας.

Τα κορίτσια που προτιμούν τα cozy σύνολα και κυκλοφορούν με μπλουζάκι, φούτερ, ζακέτα, μπουφάν και πάει λέγοντας, μπορούν να συνδυάσουν τα crop tops τους με ένα πουκάμισο ή με ένα t-shirt. Φορέστε το τζιν σας πουκάμισο ή το χρωματιστό t-shirt σας κι έπειτα προσθέστε το crop top σας κι ένα ωραίο πανωφόρι.

Ένας τρίτος τρόπος που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο είναι το crop top φορεμένο πάνω από ένα κορμάκι. Διαλέξτε ένα με χρώμα ή μοτίβα, για να κάνει αντίθεση με το μπλουζάκι σας και δημιουργήστε ένα μοντέρνο σύνολο για κάθε στιγμή της μέρας.

Κάτι άλλο πολύ σημαντικό που πρέπει να γνωρίζεται αν θέλετε να καμουφλάρετε κάποιες μικροατέλειες στην περιοχή της κοιλιάς σας είναι να διαλέξτε το ίδιο χρώμα για το crop top και το body σας, ώστε να μην εστιάζει κάπου συγκεκριμένα το μάτι.