Η κοιλιά έχει την τιμητική της αυτή τη σεζόν και η μόδα με τα crop top ήρθε για να μείνει. Πως πρέπει να τα συνδυάσετε όμως προκειμένου να αναδείξουν σωστά το σώμα σας; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι πως ακόμα κι αυτή η τάση, έχει τους κανόνες της. Ας δούμε λοιπόν τους βασικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε.

Υπάρχουν πολλοί τύποι crop top αρχικά έχουμε το λεγόμενο Peek-A-Boo Top το οποίο είναι για τα κορίτσια που δεν θέλουν να ρισκάρουν πολύ. Πρόκειται για μια σχισμή στην μπλούζα, στο ύψος της κοιλιάς.

Στην επόμενη κατηγορία βρίσκεται το box top, το οποίο ταιριάζει στα αθλητικού τύπου κορίτσια καθώς είναι πιο φαρδύ και δεν κολλάει πάνω στην κοιλιά.

Στην συνέχεια έχουμε το κατ’ εξοχήν κοντό crop top στο οποίο φαίνεται κοιλιά και το προτιμάμε στην εκδοχή του κορσέ. Το συγκεκριμένο αφήνει ακάλυπτο τα 1/3 της κοιλιάς και συνδυάζεται απόλυτα με φούστες και τζιν παντελόνια.

Άλλο ένα είναι το μπουστάκι crop top το οποίο αν διαθέτεις γυμνασμένη κοιλιά και σου αρέσει να είσαι σέξι είναι ιδανικό για σένα.

Τέλος υπάρχει το bralet top το οποίο έχει πολύ λίγο ύφασμα, είναι στενό σαν σουτιέν και είναι ιδανικό για τα κορίτσια που λατρεύουν να εντυπωσιάζουν.

Αφού λοιπόν αναφέραμε όλα τα είδη του crop top ήρθε και η ώρα να πούμε τους κανόνες για να φορεθούν. Τα πιο κοντά τοπς είναι κατάλληλα για κορίτσια με άψογη κοιλιά.

Τα πιο μακριά τοπ που καλύπτουν τουλάχιστον τα 2/3 της κοιλιάς μπορούν να φορεθούν κι από πιο εύσωμα κορίτσια με την προϋπόθεση πως δεν είναι εντελώς εφαρμοστά.

Αν θέλεις να φορέσεις ένα τοπ και το πρωί και το μεσημέρι, πρέπει να μην δείχνεις εντελώς γυμνή. Τα τοπς τύπου κορσές είναι ωραία για βραδινές εξόδους ενώ τα κομμένα τοπς με λαιμόκοψη ψηλά, σαν τα t-shirts ή τα φαρδιά τοπς, εύκολα φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ.

Προσοχή όμως μην συνδυάσετε ποτέ ένα crop τοπ με χαμηλόμεσο τζιν ή φούστα. Όλο το νόημα της τάσης αυτής είναι να δείχνετε πόσο σέξι είστε χωρίς όμως να προκαλείτε. Τέλος να θυμάστε πάντα πως όσο πιο κοντό είναι το top, τόσο πιο μακριά πρέπει να είναι η φούστα ή το παντελόνι.