Ο Σεπτέμβρης ήρθε και έφερε μαζί του και τα πρώτα κρύα του φθινοπώρου. Είναι ευνόητο λοιπόν σε λίγο καιρό να ξεκινήσουμε να φοράμε και τα αγαπημένα μας πλεκτά πουλόβερ! Νομίζω πως όλες σας έχετε κάποιες ιδέες πάνω σε αυτό το θέμα, όπως ο συνδυασμός του πουλόβερ με ένα τζιν, ο οποίος είναι τέλειος αλλά δεν είναι ο μοναδικός. Το ζητούμενο φέτος λοιπόν είναι να ανανεώσουμε το στιλ μας με καινούργιες street style ιδέες!

Το λευκό είναι ένα χρώμα που όλες λατρεύουμε τον χειμώνα, δοκιμάστε λοιπόν ένα total white look!

Αν θέλετε να ξεφύγετε λίγο από τα παντελόνια και αν έχετε φυσικά τις αντοχές για αυτό, φορέσετε το μακρύ πλεκτό πουλόβερ σας μαζί με μια denim ή midi φούστα. Η φούστα μπορεί να είναι υφασμάτινη αλλά και τζιν!

 

Πριν πιάσουν τα πολλά κρύα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε τον συνδυασμό ενός λεπτού πλεκτού πουλόβερ με μια μαύρη λουστρίνι ή δερμάτινη φούστα και μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο.

Επειδή όμως οι φούστες είναι κάτι επίφοβο για χειμώνα και πολλές από εσάς τις αποφεύγουν, ας στρέψουμε την συζήτηση ξανά στα παντελόνια. Μπορείτε λοιπόν να βάλετε τα αγαπημένα ψηλόμεσα παντελόνια σας με το αγαπημένο σας πουλόβερ από μέσα.

Ένας ακόμη εκπληκτικός τρόπος για να το φορέσετε είναι πάνω από το φόρεμά σας με ψηλοτάκουνες γόβες πάνω από το γόνατο!

Ένας άλλος τρόπος είναι να το βάλετε μέσα από denim σαλοπέτα! Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Μην ξεχνάτε επίσης πως μπορεί να φορεθεί ακόμα και με δερμάτινο παντελόνι.

Τέλος ένας πιο ιδιαίτερος συνδυασμός είναι αυτός με το κοστούμι σας! Φορέσετε λοιπόν το κοστούμι σας και από μέσα ένα υπέροχο πλεκτό πουλόβερ! Θα το λατρέψετε!