Ο Χειμώνας δεν απέχει πολύ πλέον, είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να μιλήσουμε για ένα από τα αγαπημένα σας πανωφόρια, το παλτό! Αγαπημένο κλασικό σικ κομμάτι όλων των γυναικών το οποίο μπορεί να φορεθεί από πρωί ως βράδυ, είναι το καμηλό παλτό, ας δούμε τρόπους που μπορεί να φορεθεί και συνδυαστεί!

Αρχικά, ένας πολύ καλός συνδυασμός είναι να το φορέσετε με δερμάτινο στενό παντελόνι, ίσια παπούτσια και  προαιρετικά μαύρο σκουφάκι.

 

Ένας ακόμη πολύ όμορφος συνδυασμός είναι αυτός με ένα  στενό παντελόνι, μαύρο στενό μπλουζάκι τύπου ζιβάγκο και ψηλοτάκουνες γόβες.

 

 

Ένας πιο casual συνδυασμός θα μπορούσε να είναι με στενό δερμάτινο παντελόνι, κολλάν ή τζιν, μαύρη μπλούζα και sneakers χρώματος της επιλογής σας.

 

 

Πολύ ωραίος συνδυασμός είναι αυτός με δερμάτινο παντελόνι, μαύρη μπλούζα ριχτή και ψηλοτάκουνα μπεζ παπούτσια valentino. Αυτά τα παπούτσια ταιριάζουν απόλυτα με το καμηλό παλτό!

 

 

Μπορεί ακόμα να φορεθεί με απλό κοντό φόρεμα και ψηλές μπότες, μαύρη φούστα και μαύρο καλσόν μαζί με ένα ζευγάρι κλασικές γόβες.

 

Μην ξεχάσετε και τον καλύτερο συνδυασμό ο οποίος είναι με τα μποτάκια σας!

 

Τέλος ένας συνδυασμός ο οποίος θεωρείτε άκρως θηλυκός είναι μια μια μαύρη φούστα, καλσόν και γόβες. Ο συγκεκριμένος ενδύκνειται για τις ατρόμητες στο κρύο!