Το βελούδο φορέθηκε πολύ αυτή την χρονιά και θα φορεθεί ακόμα περισσότερο φέτος το φθινόπωρο και το χειμώνα! Προσωπικά το βελούδο είχε συνοδεύσει σχεδόν όλες μου τις εμφανίσεις το χειμώνα που μας πέρασε και δεν ήθελα με τίποτα να φύγει από την μόδα! Όταν λοιπόν έμαθα τα νέα ότι παραμένει, ενθουσιάστηκα! Αυτό το ύφασμα λόγω της υφής και της εμφάνισής του, προσδίδει ένα αριστοκρατικό και πολυτελές αποτέλεσμα σε κάθε γυναίκα που το φοράει.

Εάν λοιπόν δεν το έχεις δοκιμάσει, φέτος πρέπει οπωσδήποτε! Απόλυτη τάση για φέτος είναι το μπλε βελούδο το οποίο βγαίνει σε πάρα πολλές αποχρώσεις. Το βελούδο φέτος θα είναι περισσότερο στο κλίμα του street style look. Pούχα από βελούδο που θα φορεθούν περισσότερο φέτος είναι, κοστούμια, φαρδιές μπλούζες, mini φορέματα, μπότες, tops και πανωφόρια. Τα λόγια όμως είναι περιττά.. ας δούμε τι εννοούμε λέγοντας αυτό..

 

 

 

 

 

 

 

Φέτος λοιπόν το βελούδο αντιπροσωπεύει από την μια την πολυτέλεια και από την άλλη το απλό και χαλαρό ντύσιμο. Ενδύκνειται λοιπόν για όλες τι περιστάσεις και όχι μόνο για ένα ποτό ή μια βόλτα σε ένα θεωρητικά πιο καλό μέρος.