Αγαπημένο must-have για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα είναι οι μαύρες γόβες οι οποίες δεν είναι απαραίτητο να φοριούνται μόνο βράδυ! Οι γόβες αυτές φυσικά και δεν φοριούνται μόνο το βράδυ.. και ναι ξέρω πως όλες το έχουμε πιστέψει κάποια στιγμή στην ζωή μας, και εγώ ήμουν μια από αυτές πριν μερικά χρόνια. Μπορεί λοιπόν κάποιες από εμάς να τις έχουν ακούσια συνδέσει με τις βραδινές εξόδους ή με τα πιο επίσημα office looks, πάντα όμως υπάρχουν τρόποι να τις φορέσουμε και το πρωί, χωρίς να δείχνουν υπερβολικές.

Αρχικά λοιπόν μπορείτε να τις συνδυάσετε με το αγαπημένο σας τζιν και T-shirt, με αυτό τον τρόπο το σύνολο σας θα μετατραπεί σε ένα πιο elegant look χωρίς όμως να δείχνει too much για πρωί.

Ένας άλλος πιθανός συνδυασμός είναι αυτός με ένα T-shirt ξανά το μόνο στοιχείο που αλλάζει εδώ είναι το τζιν καθώς σε αυτή την περίπτωση θα επιλέξετε ένα υφασμάτινο παντελόνι.

Μην διστάσετε επίσης να τις φορέσετε με μια απλή μπλούζα και μια δερμάτινη φούστα midi ή closs.

Μπορείτε ακόμη να αφήσετε για λίγο το skinny αγαπημένο σας τζιν το οποίο μπορεί να είναι είτε ψηλόμεσο είτε κανονικό και να δοκιμάσετε τον συνδυασμό τους με ένα μπλουζάκι μέσα από ένα boyfriend τζιν.

Τέλος μπορείτε να τις φορέσετε με ένα υφασμάτινο σορτς ή παντελόνι και το αγαπημένο σας πουκάμισο το οποίο φυσικά θα μπει όλο από μέσα ή το μισό.

Ξεχάσετε λοιπόν το ότι οι μαύρες γόβες είναι μόνο για βράδυ και βάλτε τες στην καθημερινότητά σας!