Κάτι που έχω μάθει μέσα από την εμπειρία και τις ατελείωτες δοκιμές ρούχων που έχω κάνει είναι ότι οι μικρές λεπτομέρειες είναι τελικά αυτές που κάνουν όλη την διαφορά στην εμφάνιση μας. Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες μπορούν να μας αλλάξουν δραματικά και μπορούν να προσαρμόσουν κάθε look στις ανάγκες και προτιμήσεις μας. Ας αναφερθούμε λοιπόν στους τρόπους με τους οποίους μπορείς να τονίσεις την μέση σου.

Αν φοράς ένα ψηλόμεσο παντελόνι, μια φαρδιά παντελόνα, ένα ψηλόμεσο σορτς ή μια ψηλόμεση φούστα με μια μπλούζα ή ένα πουκάμισο, τότε δοκίμασε να τα φορέσεις από μέσα. Ο τρόπος αυτός δίνει ιδιαίτερο στιλ σε μια εμφάνιση και κολακεύει, φτάνει μόνο να το κάνεις σωστά γιατί υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος. Για την ακρίβεια 3 διαφορετικοί.

Ο πρώτος ονομάζεται «Front tuck»: Βάζεις το μπροστινό μέρος του πουκάμισου ή της μπλούζας μέσα από το παντελόνι.

Ο δεύτερος ονομάζεται «Full Tuck»: Εδώ φοράς όλο το πουκάμισο ή την μπλούζα από μέσα.

Ο τρίτος,«Half Tuck»: Εδώ, βάζεις το μισό μέρος του πουκάμισου ή της μπλούζας σου από μέσα.

Ο πρώτος τρόπος τονίζει πολύ διακριτικά την μέση καθώς είναι μια πολύ μικρή λεπτομέρεια σε όλη σου την εμφάνιση η οποία όμως είναι ιδιαίτερη.

Στον δεύτερο τρόπο, φοράς από μέσα όλο το πουκάμισο ή το παντελόνι τονίζοντας αρκετά τη μέση σου και δίνοντας έμφαση στο παντελόνι το σορτς ή τη φούστα σου.

Ο τρίτος τρόπος δίνει έμφαση στη μέση και προσδίδει ταυτόχρονα ένα πιο χαλαρό στιλ. Eδώ βάζεις από μέσα το ένα μέρος του πουκάμισου ή της μπλούζας σου. Οποιοσδήποτε από αυτούς του τρόπους θα δώσει περισσότερο έμφαση στην μέση σου.

Διάλεξε εσύ αυτόν που θεωρείς ότι σου ταιριάζει περισσότερο!