Πριν μερικά χρόνια θα μπορούσα να πω πως ήμουν και εγώ ένα από τα άτομα που θεωρούσαν το jean ως ένα πολύ απλό ρούχο το οποίο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Αν και εσύ είσαι ένα από αυτά τα άτομα και αυτή τη στιγμή διαβάζεις το άρθρο και απορείς απλά συνέχισε να διαβάζεις.

Η αντίληψη αυτή είναι εντελώς λανθασμένη και ένα πράγμα που μπορώ να εγγυηθώ με σιγουριά για τα jeans είναι το ότι τα έχω φορέσει παντού και με έχουν σώσει σε αμέτρητες εξόδους. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τις απόλυτες τάσεις της φετινής χρονιάς, τα boyfriend jeans, τα skinny jeans, τα jeans καμπάνα και τα ψηλόμεσα jeans.

Τα boyfriend jeans μπορούν να μεταμορφωθούν αμέσως με ένα ρεβέρ στο τελείωμα και τα τακούνια σου. Καμία σχέση λοιπόν με το όνομα.

Τα skinny jeans είναι ότι πιο κολακευτικό για ένα καλλίγραμμο σώμα και μπορούν να αλλάξουν δραματικά το look σου αν αφήσεις στην άκρη τα αθλητικά και τα αντικαταστήσεις με τακούνια, παράλληλα μπορείς τους κάνεις την ίδια χρήση που θα έκανες και σε ένα κολάν.

Τα jeans με καμπάνα επέστρεψαν και έχουν προκαλέσει πανικό, εκτός λοιπόν από τον αναμενόμενο συνδυασμό που μπορείς να καταφέρεις με αυτό το ρούχο μπορείς να τα φορέσεις με τακούνια για να κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά και με ένα υπέροχο πουκάμισο ή μια όχι τόσο casual μπλούζα της επιλογής σου. Προσοχή όμως για να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση των μακρύτερων ποδιών πρέπει να φροντίσεις το μπατζάκι να κρύβει το παπούτσι.

Τα ψηλόμεσα jeans έχουν την δυνατότητα να αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο το σώμα σου αν τα συνδυάσεις με κάτι που θα ενισχύει το στυλ τους, όπως για παράδειγμα ακολουθώντας την τεχνική »half tuck».  Βάλε δηλαδή το μισό πουκάμισο μέσα στο παντελόνι, ώστε να φαίνεται πόσο ψηλά φτάνει η μέση του παντελονιού σου, αλλά παράλληλα να πέφτει από πίσω και να κρύβει τα οπίσθιά σου.

Μην βαριέσαι λοιπόν ή υποτιμάς τα jeans σου καθώς μπορείς να κάνεις εκπληκτικές εμφανίσεις με την βοήθειά τους!