Το βάψιμο δεν είναι εύκολη υπόθεση, πόσο μάλλον το φυσικό βάψιμο! Είναι αρκετά δύσκολο λοιπόν να πετύχετε να τονίσετε με φυσικό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Κάθε γυναίκα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και άλλες ανάγκες ως προς το τι να τονίσει, αν το καταφέρει αυτό όμως το αποτέλεσμα που βγαίνει είναι μοναδικό. Αν ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα θα δείτε ότι τελικά μπορείτε και εσείς να δημιουργήσετε αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα.

Αρχικά πριν ξεκινήσετε να κάνετε οτιδήποτε πρέπει να φροντίσετε η επιδερμίδα σας και τα χείλη σας να είναι απολεπισμένα και ενυδατωμένα.

Αν έχετε κάποιες ατέλειες στο δέρμα μπορείτε να τις καλύψετε με concealer ή να χρησιμοποιήσετε κάποια ενυδατική κρέμα με χρώμα. Στη συνέχεια επιλέξτε ένα απαλό θερμό χρώμα και εφαρμόστε το στην περιοχή των μήλων του προσώπου. Αυτό θα κάνει την επιδερμίδα σας να φαίνεται λαμπερή και υγιής.

Μετά από αυτό πρέπει οπωσδήποτε να τονίσετε τα φρύδια και τα χείλη σας. Προσοχή όμως! Μην υπερβάλλετε, γεμίστε τα φρύδια σας όπου είναι μόνο απαραίτητο και εφαρμόστε στα χείλη σας ένα κραγιόν σε φυσικές αποχρώσεις ή ακόμα καλύτερα ένα lip balm.

Για τα μάτια σας διαλέξτε μια φωτεινή μπεζ σκιά λίγο πιο ανοιχτή από την απόχρωση του δέρματός σας. Αυτό θα σας χαρίσει λάμψη και αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ελάχιστα σκουρόχρωμη σκιά για να ενισχύσετε τις φυσικές σκιές των ματιών σας. Εάν παρ’ όλα αυτά τα μάτια σας χρειάζονται λίγο ακόμη τονισμό, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι ματιών σε φυσική γλυκιά καφέ απόχρωση και εφαρμόστε το στις ρίζες των βλεφάρων. Το πιο βασικό από όλα που δεν πρέπει να ξεχάσετε είναι να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας. Προτιμήστε μια καφέ ή σκούρα καφέ mascara και δώστε όσο πιο φυσικό αποτέλεσμα μπορείτε χωρίς υπερβολές.

Αν λοιπόν ακολουθήσετε πιστά όλα αυτά, θα καταφέρετε με επιτυχία να δημιουργήσετε το φυσικό αποτέλεσμα που κάθε γυναίκα ονειρεύεται.